Kildespring samler på passionerede medarbejdere, der alle byder ind med hver deres kvaliteter således vi kan levere de resultater vi har målsat.
Ring eller skriv hvis du/I vil i kontakt med os:
Administration//Logistik
//Fakturering

Kildespring A/S
Jerupvej 726
Vogn
9870 Sindal
Tlf + 45 70 26 07 01
Fax + 45 70 26 09 07
Mail: kontor@kildespring.dk
 
 • John Wøhlk

  Chief Happiness
  Officer/CEO

  + 45 40 10 68 00

  john@kildespring.dk

  Maestro John er født og opvokset i Ålborg - med en baggrund som DJ, sælger og hobbybuddist lever han nu med sin familie i Sejs v/Silkeborg. John er en ihærdig ildsjæl med godt humør og kreative evner. Han sætter pris på at leve godt og sundt hvorfor god mad og drikke samt motion er en stor del af hans dagligdag. John dyrker motion gennem masser af yoga, løb og kajakroning. Bor med sin kone Mette og deres tre sønner Karl Oskar, Conrad & Cornelius i Silkeborg.
 • Peer Slynge

  Finance & Production Officer//Chairman

  + 45 79 30 60 23

  peer@kildespring.dk

  Peer Slynge står for firmaets daglige drift - udover dette er han en ivrig lagerarbejder hvor han står for logistikken og tillige pakker dagens forsendelser. Peer har stor erfaring i at drive virksomhed, og har i en årrække opbygget en større virksomhed i udlandet inden Danmark igen trak i ham. Han har en købmand i blodet, og arbejder hver eneste dag på at skabe den bedst tænkelige forretning. Han besidder en enorm mængde humor, og det er til stor glæde for alle ansatte.
 • Linda Donbæk

  Chief Rock ´n Roll Accountant

  + 45 79 30 60 24

  linda@kildespring.dk

  En bogholder der er reflekterende, analyserende og ikke mindst hamrende dygtig til at finde brugbare løsninger – det er Linda. Hun er en teamplayer der på alle måder er flittig og ikke går af vejen for at tage fat og løfte alle opgaver på omhyggelig vis. Hun rummer altid et dejligt humør, og byder ind med nye ideer og kreative input i det daglige arbejde. Når Linda har fri er der tid til de to drenge Jonas og Mathias samt manden Thorbjørn. Sammen bor de lidt uden for Frederikshavn hvor der værnes om familien, og hvor Linda ofte nyder gode bøger, kreative projekter og film.
 • Johni Møller

  Møllers ØL & Vand

  + 45 79 30 60 25

  johni@kildespring.dk

  Johni er vores kørende totalløsning indenfor Øl og vand, og han sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder en ekseptionel service på alle niveauer. Han er glad for jobbet og tager af og til weekenden i brug hvis et spændende produkt skulle krydse hans vej og muligheden for en tilføjelse til de eksisterende sortiment kunne komme på tale. Privat bor Johni sammen med Diana og deres søn, og fritiden bruges på gode bøger, hvor biografier er blandt de foretrukne, og ikke mindst gåturene ved stranden med hunden.
 • Nikolaj Olesen

  Chief Rock´n Roll Manager

  +45 26 45 02 80

  nikolaj@kildespring.dk

  Nikolaj er en energisk fyr med benene plantet solidt i barndomsbyen ved Roskilde fjord. Han medbringer 20 års salgserfaring fra flere brancher. Er positiv og udadvendt af natur og ser altid muligheder fremfor begrænsninger til gavn for alle parter. Privat bor han sammen med sin kæreste Louise og deres to børn Milla og Jeppe. De er vilde med ferier i det sydfranske og gerne en årlig tur på ski. Håndbold, floorball og en tur på racercyklen holder kroppen i gang, så dejlig mad og vin kan nydes med god samvittighed sammen med familie og venner.
 • Henrik Mortensen

  Funky Business Manager

  + 45 26 85 23 34

  henrik@kildespring.dk

  Henrik er bosat i Auning, på Djursland, med hans kone Mie og deres 3 børn Jonas, Mathias og Sarah. Henrik har efterhånden 15 år salgserfaring og vægter de gode relationer højt i sit job, hvor han arbejder ud fra "kunden i fokus". Fritiden bliver brugt sammen med familien, som ungdomstræner i Auning IF og som dommer/dommerudvikler i Djurslands fodbolddommerklub.
 • Inge Vestergaard Frydkær

  Regnskabsassistent

  + 45 79 30 60 22

  inge@kildespring.dk

  Inge er fra Frederikshavn, og både født og opvokset der. Inge er ansat som bogholder, og er uddannet revisorassistent. Har tidligere haft mange forskellige jobs inden for bogholderi og regnskab, og Inge har dermed stor erfaring inden for området. På hjemmefronten bor Inge i lejlighed med sine to døtre, og fritiden går tiden med familie, venner og træning med hendes hund.
 • Ulrik H Svanborg

  Logistik

  + 45 79 30 60 26

  ulrik@kildespring.dk

  Ulrik Haugaard Svanborg, er født og opvokset i Nørresundby, men nu bosat i Brønderslev med sin kone Trine og deres 3 børn Celina, Mathias og Mathilde. Ulrik er udlært smed, men har de sidste 5 1/2 år arbejdet med lager/logistik. Han brænder for struktur og logistik samt optimering af daglige opgaver, og har ansvaret for vores lagerstyring og logistik i Frederikshavn Han har altid et højt humør og kan lide når der er run på, for derefter at nyde når opgaven er løst. Fritiden bruger han sammen med familien, i huset og haven med diverse "gør det selv" projekter, og Ulrik dyrker lidt styrketræning når tiden er til det.
 • Kim Wolf-Nielsen

  Chef Kok

  +45 51 32 51 01

  kim@kildespring.dk

 • Jesper Skramdahl

  Produktion/logistik

  +45 40 59 56 14

  jesper@kildespring.dk

  Jesper er født i Skagen, men har siden han var 5 år boet det meste af sin tid i Sindal, hvor han også er bosat i dag, sammen med sin kone Gerti og deres 2 børn, Kristine og Maja. Jesper er oprindelig udannet butiksslagter, men læste som 22-årig videre til levnedsmiddeltekniker. Efter endt uddannelse har han det meste af sit arbejdsliv arbejdet med kvalitetsstyring og certificering af fødevarefabrikker, hvor han efterhånden har 19 års erfaring. Jesper er en positiv og livsglad person, som gerne vil have, at alle har det godt. Fritiden bliver brugt sammen med familien og vennerne, samt på MTB og Crosscykel i skovene med cykelvennerne.
 • Mihaly Dobai

  Produktion

  +45 70 26 07 01

  misu@kildespring.dk

  Mihaly men bliver kaldt Misu kommer fra Rumænien, men rejse til Danmark i 2008 sammen med sin kæreste. Misu har 6 års erfaring indenfor produktion af fødevarer, har har været ansat i flere storkøkkener. Han er energisk, positiv og nysgerrig og er altid klar på at lære nye ting. Misu bor i Uggerhalne sammen med sin datter, Emilia, og sin kone, Helga. Fritiden bruges med sin familie og venner. Han elsker friluftslivet hvor han tit tager på fisketure, samt arbejde i det grønne hvor haven tit står for tur med forskellige projekter.
 • Jesper Skougaard

  Møllers ØL & Vand

  + 45 70 26 07 01

  kontor@kildespring.dk

  Jesper er salgschauffør i Møllers øl og Vand. Han sætter altid en stor ære i at levere en god service. Udover at levere varer til vores mange kunder,er han samtidig firmaets blæksprutte. Med en baggrund som industrielektrikker, vedligeholder, reparerer, servicerer han alt fra Fadøisanlæg, køleskabe samt andre tekniske installationer. Privat bor Jesper i Frederikshavn sammen med sine 2 hunde, hustru og datter. Fritiden bruges ofte på datterens rideskole som frivillig handyman.
 • Tue Timm

  Grafisk Designer

  + 45 26 85 89 90

  tue@kildespring.dk

  Tue er født i Hørsholm og opvokset i Helsingør i et hjem med høj kreativitet. Faren var tekstforfatter og moren var tegner, så jobbet som grafiker lå i korterne. Tue brugte hele sin teenage tid på at tegne og male, der var selvfølgelig graffitien tiden blev brugt på. Men stoppede mens legen var god, og kastede sig over computeren og dens muligeheder. I dag styrer Tue, det grafiske udtryk i virksomheden. Tue er altid på jagt efter nye ideer og muligheder, og altid klar på at går nye veje for at opnå det bedste resultat. Tue bor på Nørrebro, med sin kæreste. Og hans indstilling til livet er simpel "Hang loose"
 • Jobmuligheder hos Kildespring  job@kildespring.dk

  Kildespring er altid på udkig efter dygtige kollegaer! Har du en spændende profil er du mere end velkommen til at kontakte os. Send venligst en uopfordret ansøgning, og en kort beskrivelse af dig selv og det du mener din profil kan tilføre Kildespring.


  Send os gerne din ansøgning samt CV til:   job@kildespring.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Med venlig hilsen
  Kildespring 
velkommen
organic
Classic range Karma village
Aleo
Aleo
myFroothie
Nyheder Organic Human
69N Brew village
monastere
kasteel
69N-Vodka-Gin hertog-jan
naturens kkken food village
historie Team