Karma village er den del af Kildespring der indeholder de ”sunde” drikkevarer, der forinden gennemgår en totalanalyse omkring ingredienser mm. Det handler ganske enkelt om den gode karma der findes i sunde produkter, og ikke mindst hvorledes de kan bidrage til en sund tilværelse.
Brands

Filosofi

Hos Kildespring arbejder vi med et stort fokus på, at finde udvalgte produkter der er unikke og tilbyder en ekstra oplevelse.
Vi har tætte relationer til de mennesker der står bag de brands vi fører, og på den vis er produktet mere end blot et produkt for os. Fundamentet er et langt samarbejde hvor vi med vores erfaring og “know-how” bygger et brand op ud fra filosofien om, at hvert produkt kræver en særlig opmærksomhed og plads i markedet.
Vi vælger ingen lette løsninger med vores udvalgte produkter, og vælger fra tid og anden at takke nej til distributionen af forskellige brands hvis ikke de kan stå distancen i vores pre-analyser .

Karma village stiller de højeste krav til produktet, og en række forhold gør sig gældende i denne sammenhæng.
Vigtigste værdier
  • Ingen tilsætningsstoffer
  • Ingen E-Numre
  • Gerne økologiske men ikke et ufravigeligt krav
  • Stærkt og langtidsholdbart koncept omkring produktet
  • Skal kunne erstatte eller give merværdi set i forhold til eksisterende produkter på markedet
  • En markedstilgang der involverer vores eget team på alle niveauer samt en passion og dedikation fra de brandansvarlige.
velkommen
naturens køkken food village
organic
Classic range Karma village
Nyheder Organic Human
Aleo
myFroothie
kiviks
fatdane Brew village
monastere
kuchlbauer
69N-Vodka-Gin hertog-jan
historie Team
info-plan