Kildespring samler på passionerede medarbejdere, der alle byder ind med hver deres kvaliteter således vi kan levere de resultater vi har målsat.
Ring eller skriv hvis du/I vil i kontakt med os:
Administration//Logistik
//Fakturering

Kildespring A/S
Jerupvej 726
Vogn
9870 Sindal
Tlf + 45 70 26 07 01
Fax + 45 70 26 09 07
Mail: kontor@kildespring.dk
 
 • John Wøhlk

  Chief Happiness
  Officer/CEO

  + 45 40 10 68 00

  john@kildespring.dk

  Maestro John er født og opvokset i Ålborg - med en baggrund som DJ, sælger og hobbybuddist lever han nu med sin familie i Sejs v/Silkeborg. John er en ihærdig ildsjæl med godt humør og kreative evner. Han sætter pris på at leve godt og sundt hvorfor god mad og drikke samt motion er en stor del af hans dagligdag. John dyrker motion gennem masser af yoga, løb og kajakroning. Bor med sin kone Mette og deres tre sønner Karl Oskar, Conrad & Cornelius i Silkeborg.
 • Peer Slynge

  Finance & Production Officer//Chairman

  + 45 79 30 60 23

  peer@kildespring.dk

  Peer står for firmaets daglige drift , ud over dette er han ikke bleg for at hjælpe i produktionen både med at røre i gryderne samt etikettering. Peer har stor erfaring i at drive virksomhed, og har i en årrække opbygget en større virksomhed i udlandet inden Danmark igen trak i ham. Han har en købmand i blodet, og arbejder hver eneste dag på at skabe den bedst tænkelige forretning. Han besidder en enorm mængde humor, og det er til stor glæde for alle ansatte. Peer er en livsnyder hvor god mad samt et lille glas vin er at foretrække, fritiden bliver også brugt på løbeture i skoven, eller en tur ned i fitness centeret.
 • Linda Donbæk

  Chief Rock ´n Roll Accountant

  + 45 79 30 60 24

  linda@kildespring.dk

  En bogholder der er reflekterende, analyserende og ikke mindst hamrende dygtig til at finde brugbare løsninger – det er Linda. Hun er en teamplayer der på alle måder er flittig og ikke går af vejen for at tage fat og løfte alle opgaver på omhyggelig vis. Hun rummer altid et dejligt humør, og byder ind med nye ideer og kreative input i det daglige arbejde. Når Linda har fri er der tid til de to drenge Jonas og Mathias samt manden Thorbjørn. Sammen bor de lidt uden for Frederikshavn hvor der værnes om familien, og hvor Linda ofte nyder gode bøger, kreative projekter og film.
 • Nikolaj Olesen

  Chief Rock´n Roll Manager

  +45 26 45 02 80

  nikolaj@kildespring.dk

  Nikolaj er en energisk fyr med benene plantet solidt i barndomsbyen ved Roskilde fjord. Han medbringer 20 års salgserfaring fra flere brancher. Er positiv og udadvendt af natur og ser altid muligheder fremfor begrænsninger til gavn for alle parter. Privat bor han sammen med sin kæreste Louise og deres to børn Milla og Jeppe. De er vilde med ferier i det sydfranske og gerne en årlig tur på ski. Håndbold, floorball og en tur på racercyklen holder kroppen i gang, så dejlig mad og vin kan nydes med god samvittighed sammen med familie og venner.
 • Marianne Højen

  Export Manager

  + 45 71 90 28 75

  marianne@kildespring.dk

  Marianne har 15 års erfaring inden for internationalt salg og begår sig ubesværet i kommunikationen med vores udenlandske kunder. Som person er hun glad, meget imødekommende, arbejder dedikeret og målrettet med eksportmarkederne. Privat bor hun i Hobro med sin mand og 2 sønner. Den 3. søn er fløjet fra reden og læser i Kbh. Fritiden bruger Marianne flittigt i løbeskoene gerne i skoven eller langs Mariager Fjord. Hun ynder også at dyrke yoga og er selv yogainstruktør
 • Johni Møller

  Møllers ØL & Vand

  + 45 24 61 79 90

  johni@kildespring.dk

  Johni er vores kørende totalløsning inden for øl og vand, og han sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder en exceptionel service på alle niveauer. Han er glad for jobbet og rykker gerne ud i weekenden hvis en kunde er kommet i bekneb med varer, da princippet er at vores kunder skal vide, at vi er når der er brug for os. Tiden bruges også på at snuse nye og spændende produkter op som kan tilføres det i forvejen brede sortiment. Han arbejder i det hele taget altid på at gøre afdelingen så attraktiv som muligt for kunder og samarbejdspartnere. Privat bor han i den lille by Haldbjerg og fritiden gerne bruges på gode bøger, hvor biografier er blandt de foretrukne, og ikke mindst de daglige ture ved stranden sammen med sin hund Max.
 • Inge Vestergaard Frydkær

  Regnskabsassistent

  + 45 79 30 60 22

  inge@kildespring.dk

  Inge er fra Frederikshavn, og både født og opvokset der. Inge er ansat som bogholder, og er uddannet revisorassistent. Har tidligere haft mange forskellige jobs inden for bogholderi og regnskab, og Inge har dermed stor erfaring inden for området. På hjemmefronten bor Inge i lejlighed med sine to døtre, og fritiden går tiden med familie, venner og træning med hendes hund.
 • Kim Wolf-Nielsen

  Chef Kok

  +45 51 32 51 01

  kim@kildespring.dk

 • Romina Deltin

  Produktion

  +45 70 26 07 01



  Romina Antonella Sensivia Deltin bor i Tolne v/Sindal Nordjylland sammen med sin mand. Romina er fra Argentina og har boet i Danmark i 2 år. Hun er en rigtig sportspige og elsker naturen, hvor fritiden bliver brugt på løb, crossfit, svømning & ridning. Hun nyder at tilbringe tid sammen med familie og venner, og hun elsker den danske livsfilosofi, specielt at Hygge sig. Romina er en super god kollega og tager fat hvor der er brug for hjælp, og når det spidser til er hun ikke bleg for at tage en ekstra tørn.
 • Evald Horsmark

  Produktion

  +45 70 26 07 01



  Evald (kaldes i daglig tale Valle) bor i Sulsted sammen med konen og hundene Carlo, Emma & Elsa. Valle er en rigtig familiefar, og det meste af fritiden bliver brugt på den, og en masse gør-det-selv projekter i huset. Valle er altid i godt humør og spreder den gode energi i produktionen. Han er aldrig bleg for at tage fat i dagens opgaver.
 • Tue Timm

  Grafisk Designer

  + 45 26 85 89 90

  tue@kildespring.dk

  Tue er født i Hørsholm og opvokset i Helsingør i et hjem med høj kreativitet. Faren var tekstforfatter og moren var tegner, så jobbet som grafiker lå i korterne. Tue brugte hele sin teenage tid på at tegne og male, der var selvfølgelig graffitien tiden blev brugt på. Men stoppede mens legen var god, og kastede sig over computeren og dens muligeheder. I dag styrer Tue, det grafiske udtryk i virksomheden. Tue er altid på jagt efter nye ideer og muligheder, og altid klar på at går nye veje for at opnå det bedste resultat. Tue bor på Nørrebro, med sin kæreste. Og hans indstilling til livet er simpel "Hang loose"
 • Jobmuligheder hos Kildespring



  job@kildespring.dk

  Kildespring er altid på udkig efter dygtige kollegaer! Har du en spændende profil er du mere end velkommen til at kontakte os. Send venligst en uopfordret ansøgning, og en kort beskrivelse af dig selv og det du mener din profil kan tilføre Kildespring.


  Send os gerne din ansøgning samt CV til:   job@kildespring.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Med venlig hilsen
  Kildespring 
velkommen
naturens køkken food village
organic
Classic range Karma village
Nyheder Organic Human
Aleo
myFroothie
kiviks
fatdane Brew village
monastere
kuchlbauer
69N-Vodka-Gin hertog-jan
historie Team
info-plan