Data- & cookiepolitik

Information om databeskyttelse hos Kildespring A/S
Hos Kildespring A/S respekterer vi dit privatliv, og vi vil gerne være helt åbne omkring de oplysninger, vi gemmer, hvordan de bruges, og hvornår de slettes. I forbindelse med EU's nye persondataforordning (GDPR) har vi indført en række tiltag, som du her kan læse mere om.

Vi deler ikke data:
For nu at slå det helt fast så videregiver eller videresælger vi hos Kildespring A/S aldrig vores kundedata. Når du bliver oprettet hos Kildespring A/S, hvad enten det er som kunde, via vores facebook eller instagram sider eller via vores nyhedsbrev, så er din information fortrolig og vil ikke blive delt med andre, ved mindre du udtrykkeligt har givet tilladelse til det.

Indsamlet data:
Kildespring indsamler data ifm. indgåelse af kunderelationer. Disse data inkluderer identifikationsoplysninger, navne, adresser, mailadresser, telefonnumre og mail adresser, og er nødvendige for at kunne ekspedere ordrer til dig som kunde. Data indsamlet via Kildespring A/S SoMe sider (facebook.com/kildespring, facebook.com/organichuman, instagram #organichuman) benyttes udelukkende til markedsføring af Kildesprings produkter. Vi deler eller videresælger ikke disse oplysninger. Derudover indsamler Kildespring A/S, navne og firmanavne ifm. at vi udsender nyhedsbreve. Nyhedsbreve sendes kun såfremt du udtrykkeligt giver os tilladelse til det og data deles ikke med andre.

Overførsler til tredjeparter:
Kildespring A/S overfører kun personoplysninger til eller tillader adgang fra tredjeparter, når vi har sikret os, at oplysningerne vil blive behandlet legitimt og beskyttet på passende vis af modtageren.

Brug af databehandlere:
Kildespring A/S indgår aftaler med alle sine databehandlere. Alle aftaler indebærer at databehandleren beskytter personoplysningerne mod yderligere offentliggørelse og kun behandler personoplysninger i overensstemmelse med Kildesprings instruktioner. Indsigt i registreret data Hvis du ønsker at vide hvilke data vi har registreret om dig eller din virksomhed kan du rette henvendelse til os på kontor@kildespring.dk Hvis du mener at de oplysninger vi har registreret eller forkerte så skriv til os på kontor@kildespring.dk Såfremt det viser sig at de oplysninger vi har registreret er forkerte, har du ret til at få dem rettet.

Din ret til sletning:
Du kan til enhver tid blive slettet fra vores systemer, det gør du ved at kontakte os på kontor@kildspring.dk eller via tlf. +45 70 26 07 01.

Hvis du er kunde hos Kildespring A/S :
Er du kunde hos Kildespring A/S er der ikke behov for at udarbejde databehandler aftaler, da vi er dataansvarlige og ikke databehandlere. Internt har vi derfor også udarbejdet fortegnelser over vores kundedata.
Du kan se hvilke data vi indsamler via dette link: SE MERE

Persondata:
Kunden indestår for, at oplysningspligten i henhold til persondataforordningen over for de registrerede personer i det materiale, der skal anvendes for Kildespring A/S salg til kunden, er iagttaget. Har du spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at ringe til at kontakte os, så skal vi forsøge at svare på dine spørgsmål hurtigst muligt.

Kildespring A/S
Jerupvej 726
Vogn 9870
Sindal Danmark
+45 70 26 07 01
kontor@kildespring.dk