John Wøhlk

John Wøhlk

Happiness Officer & CEO

+ 45 40 10 68 00

Maestro John er født og opvokset i Aalborg. Med en baggrund som DJ, sælger og hobbybuddist lever han nu med sin familie i Sejs v/Silkeborg. John er en ihærdig ildsjæl med godt humør og kreative evner. Han sætter pris på at leve godt og sundt, hvorfor god mad og drikke samt motion er en stor del af hans dagligdag. John dyrker motion gennem masser af yoga, løb og kajakroning. John bor med sin kone Mette og deres tre sønner Karl Oskar, Conrad & Cornelius.

Peer Slynge

Peer Slynge

Finance & Production Officer/Chairman

+ 45 79 30 60 23

Peer står for firmaets daglige drift. Han er ikke bleg for at hjælpe i produktionen både med at røre i gryderne samt etikettering. Peer har stor erfaring i at drive virksomhed og har i en årrække opbygget en større virksomhed i udlandet inden Danmark igen trak i ham. Han har en købmand i blodet, og arbejder hver eneste dag på at skabe den bedst tænkelige forretning. Han besidder en enorm mængde humor, og det er til stor glæde for alle ansatte. Peer er en livsnyder hvor god mad samt et lille glas vin er at foretrække, fritiden bliver også brugt på løbeture i skoven, eller en tur ned i fitness centret.

Kinda Donbæk

Linda Donbæk

Chief Rock ´n Roll Accountant

+ 45 79 30 60 24

En bogholder der er reflekterende, analyserende og ikke mindst hamrende dygtig til at finde brugbare løsninger – det er Linda. Hun er en teamplayer der på alle måder er flittig og ikke går af vejen for at tage fat og løfte alle opgaver på omhyggelig vis. Hun rummer altid et dejligt humør og byder ind med nye ideer og kreative input i det daglige arbejde. Når Linda har fri er der tid til de to drenge Jonas og Mathias samt manden Torbjørn. Sammen bor de lidt uden for Frederikshavn hvor der værnes om familien, og hvor Linda ofte nyder gode bøger, kreative projekter og film.

Nikolaj Olesen

Nikolaj Olesen

Chief Rock´n Roll Manager

+45 26 45 02 80

Nikolaj er en energisk fyr med benene plantet solidt i barndoms-byen ved Roskilde fjord. Han medbringer 20 års salgserfaring fra flere brancher. Er positiv og udadvendt af natur og ser altid muligheder fremfor begrænsninger, til gavn for alle parter. Privat bor han sammen med sin kæreste Louise og deres to børn Milla og Jeppe. De er vilde med ferier i det sydfranske og gerne en årlig tur på ski. Håndbold, floorball og en tur på racercyklen holder kroppen i gang, så dejlig mad og vin kan nydes med god samvittighed sammen med familie og venner.

Johni Møller

Johni Møller

Møllers ØL & Vand

+45 24 61 79 90

Johni er vores kørende totalløsning inden for øl og vand, og han sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder en exceptionel service på alle niveauer. Han er glad for jobbet og rykker gerne ud i weekenden hvis en kunde er kommet i bekneb med varer, da princippet er at vores kunder skal vide, at vi er klar når der er brug for os. Tiden bruges også på at snuse nye og spændende produkter op som kan tilføres det i forvejen brede sortiment. Han arbejder i det hele taget altid på at gøre afdelingen så attraktiv som muligt for kunder og samarbejdspartnere. Privat bor han i den lille by Haldbjerg og fritiden gerne bruges på gode bøger, hvor biografier er blandt de foretrukne, og ikke mindst de daglige ture ved stranden sammen med sin hund Max.

Inge Vestergaard Frydkær

Inge Vestergaard Frydkær

Regnskabsassistent

+45 79 30 60 22

Inge er fra Frederikshavn og både født og opvokset der. Inge er ansat som bogholder og er uddannet revisorassistent. Har tidligere haft mange forskellige jobs inden for bogholderi og regnskab og Inge har dermed stor erfaring inden for området.

Kim Wolf-Nielsen

Kim Wolf-Nielsen

Chef Kok

+45 51 32 51 01

Kildespring

Helene Mortensen

Produktions ansvarlig

+45 70 26 07 01

Helene bor i Sulsted på et lille landsted sammen med sin mand,  hvor hun avler lidt kødkvæg, har hest og hendes elskede hund Xia, samt lidt heste i pension. Hun rider dressur på konkurrence plan, så meget af fritiden bliver brugt ude ved dyrene. Hun har en voksen søn på 24 som er flyttet hjemmefra. Helene er altid i godt humør, og spreder den gode energi rundt på fabrikken. Hun fungerer bedst når tingene er i orden og der er system i tingene. Helene elsker god mad, og nyder gerne et glas rosevin eller en kold øl. Når hun har en ledig weekend i foråret / sommeren  tager hun gerne på weekendtur med campingvognen sammen med familien eller gode venner.

Tue Timm

Tue Timm

Grafisk Designer

+45 31 15 12 91

Tue er født i Hørsholm og opvokset i Helsingør i et hjem med høj kreativitet. Faren var tekst-forfatter og moren var tegner, så jobbet som grafiker lå i korterne. Tue brugte hele sin teenage tid på at tegne og male, det var selvfølgelig graffitien tiden blev brugt på. Men stoppede mens legen var god, og kastede sig over computeren og dens muligheder. I dag styrer Tue, det grafiske udtryk i virksomheden. Tue er altid på jagt efter nye ideer og muligheder, og altid klar til at gå nye veje for at opnå det bedste resultat. Tue bor på Nørrebro, med sin kæreste. Hans indstilling til livet er simpel "Hang loose"