Naturens Køkken har formået at lave hjemmelavede færdigretter. Således den kvalitetsbevidste forbruger kan servere et godt og nærende måltid mad - også når hverdagen er for travl til selv at kokkerere.
Ingredienslisten er til at forstå. For hos Naturens Køkken laver vi rigtig mad, hvor en gulerod er en gulerod.
Ingredienserne er enkle og gode.
Vi ser det som vores fornemste opgave at give kvalitetsbevidste forbrugere muligheden for at vælge hjemmelavet mad, hvor listen over ingredienser er til at forstå. Også selvom hverdagen er for travl til at lave mad selv.
Supper
Prøv en af de lækre supper fra Naturens Køkken fyldig, og med masser af kraft og smag.
Færdigretter
Færdigretter fra Naturens Køkken hjemme hos dig. Det har aldrig før været så nemt at servere et hjemmelavet måltid mad.
Kartofler
Vi har gjort det nemt at servere lækre kartofler til dit måltid. Det er små, fine, rå kartofler, som er nænsomt vasket, hældt på pose med smør og smag. Alt, du skal gøre, er at sætte dem i mikroovnen i otte minutter. Så er der serveret!
Inspiration
I opskrifterne går det enkle og naturlige igen. Hemmeligheden ligger i at der er respekt for råvarene og styr på processen.
Inspirationen finder vi blandt andet i den nordjyske muld, hvor stolte landbrugstraditioner har givet os høj kvalitet af dyr, frugt og grønt. Her er der kort afstand fra jord og til gryde.
Hummersuppe
Dejlig kraftig bisque som man let sætter sit eget præg på , prøv den for eksempel med ristede kammuslinger, cognac flamberede hummerhaler og fennikelcreme.
Opskrift 2 personer suppen tilsættes en 1/4 liter fløde
Sådan gør du:
Fennikelcreme
1 dl 38% cremefraiche
1/2 dl finthakket fennikel
Alt røres sammen og smages til med salt og peber.
12 pæne hummerhaler ristes i 50 gram smør og flamberes og flamberes med 2 centiliter cognac.
4 stykker kammuslinger ristes ligeledes (flamberes ikke).
Det hele anrettes i den rygende varme suppe og pyntes med friskhakket dild
Gazpacho med saltet agurk, dild og bruchetta og Parmaskinke.
Sådan gør du:
Tænd ovnen på ca. 180°skær flutes i rustikke stykker, stænk det med en god olivenolie drys det med lidt hvidløg, rist brødet 6-8 minutter, put skinken på brødet og drys med hakket purløg.
Åbn en flaske gazpacho fra Naturens køkken, kom lidt danskvand i suppen så den bliver let perlende, anret suppen iskold i glas og pynt med saltet agurk og dild. Velbekomme.
Denne kolde suppe kan næsten serveres med alle tænkelige grøntsager. Prøv den for eksempel med små letsaltede agurketern, masser af hakket dild og hjemmelavede brødcroutoner.
Pasta Bolognese
Sådan gør du:
Åbn et glas bolognese fra Naturens køkken og opvarm under stadig omrøring i en gryde til minimum 75°.
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand , anret den kogte pasta i en dyb tallerken og kom den varme bolognese over ,drys derefter masser af friskhøvlet parmesan over, et godt stykke groft brød er bestemt heller ikke af vejen Velbekomme.
Tarteletter med høns i asparges - En dansk klassiker.
Sådan gør du:
Opvarm nænsomt et glas tarteletfyld fra naturens køkken i en gryde til minimum 75°, mens retten varmes kom x antal tarteletskaller i ovnen i ca. 6-7 minutter, kom tarteletterne på tallerkenen, anret fyldet og pynt med hakket persille, tomatbåd og agurkespringer så er der ikke et øje tørt Velbekomme.